Ana içeriğe atla

Swarm hesap silme nasıl yapılır?


Swarm hesap silme nasıl yapılır?


Günümüzde bir çok kullanıcının online yer bildirimi yapmak için tercih ettiği uygulama olan Swarm‘daki hesabınızı tamamen silebilirsiniz. Peki, Swarm hesap silme işlemi nasıl yapılıyor? Diğer sosyal medya uygulamalarından alışık olduğumuz hesabı geçici olarak dondurma özelliği Swarm tarafında bulunmuyor. Bu rehberimizde Swarm hesabını silmek için neler yapmanız gerektiğini anlatıyoruz.
Öncelikle şunu da hatırlatalım; Swarm hesap silme işlemini telefonunuz üzerinden yapmak istiyorsanız böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyleyelim. Hesap silmek istiyorsanız web üzerinden bu işlemi gerçekleştirmek zorundasınız. Çünkü telefondan Swarm hesabı silmek gibi bir seçenek bulunmuyor.
Swarm hesap silme

Swarm hesap silme nasıl yapılır?

Öncelikle tablet, telefon gibi mobil cihazlardan Swarm hesabını silmenin mümkün olmadığını belirtelim. Swarm hesabınızı silmeniz için yapmanız gereken adımlar şu şekilde;
– Bilgisayarınızın internet tarayıcısı üzerinden Foursquare adresine giriş yapın.
– Daha sonra, bu bağlantı üzerinden hesap silme sayfasına ulaşın
– Siteye Swarm hesap bilgileriniz ile giriş yapın.
– Giriş yaptıktan sonraki açılan sayfada “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusuna sizin için uygun olan bir cevap verin.
– Sayfanın altında bulunan “Delete Account” butonu ile hesabınızı silin.
Ayrıca, Facebook ile giriş yapmış ve “Delete Account” butonunu göremeyen kullanıcıların hesapları için şifre belirlemesi gerektiğini de belirtelim.

Swarm hesap dondurma işlemi yapılabiliyor mu?

Eğer uygulamadan memnun değilseniz ne yazık ki size tek bir seçenek sunuluyor. FacebookInstagram gibi sosyal ağların aksine, Swarm kullanmamayakarar verdiğinizde hesabınızı donduramıyorsunuz. Hesap dondurma işlemi yapılamadığı için elinizdeki tek seçenek hesap silmek oluyor. Elbette hesabı silmemeyi tercih ederek, sadece uygulamayı kullanmayabilirsiniz. Ama böyle olduğunda da insanlar sizi Swarm üzerinden görmeye devam edeceklerdir.

Swarm hesap silme yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Öncelikle uygulamayı sadece web üzerinden silebildiğinizi hatırlatalım. Yani, uygulamanın bulunduğu tablet, telefon üzerinden hesap silme işlemi gerçekleştiremiyorsunuz.
Diğer sosyal ağlar hesap silme noktasında sıkıntı çıkartabilir. Eğer uygulamayı Facebook hesap bilgileriniz üzerinden kullanıyorsanuz “Delete Account” butonu sizde görünmeyebilir.
Bu yüzden diğer her uygulamada olduğu gibi, Facebook üzerindenbağlanmaktansa, yeni bir kullanıcı hesabı oluşturmak en mantıklı seçenek olacaktır. Her uygulama bir şekilde Facebook ve yan hizmetlerine bağlanıyor olsa da, belli durumlarda sorun yaşayabiliyorsunuz.
Son olarak hatırlatalım; Delete Account‘a bastığınız anda geri dönülemez bir şekilde Swarm ve Foursquare hesaplarını, ayrıca bu hesaplarda bulunan tüm bilgileri silmiş olacaksınız.

swarm silme, swarm hesabı nasıl silinir, swarm hesabı silme

✔ Bu içeriği beğendiyseniz lütfen paylaşın ⤵

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Seni Hayatta Tutan Nedir? - What Keeps You Alive Filmi

Seni Hayatta Tutan Nedir? - What Keeps You Alive Film Özellikleri: Yönetmen : Colin Minihan Yapım : 2018 Filmleri İMDB Puanı : 5.9 Tür : Korku Filmleri Süre : 98 dk Metascore : 66 Kategori : Yabancı Filmler Film Konusu: Jackie ve Jules yeni evlenmişlerdir ve Jackie'nin çocukluğunu geçirdiği ormanın içindeki aile kulübesine kaliteli zaman geçirmek için tatile giderler. Jules bu ıssız orman evini çok sever ancak tatillerinin daha ilk gününde Jeckie'nin eski hayatı gün yüzüne çıkmaya başlar ve Jules bir an da büyük bir korkuya kapılır. Çünkü daha hafta sonu bitmeden Jules, Jeckie'nin aslında bir sosyopat ve sadist bir seri katil olduğunu anlar. Jackie ilk karısına da yaptığı gibi acımasızca Jules'a işkence edip onu öldürmek istemektedir ama asıl soru acaba tarih kendini tekrarlayacak mıdır? Film Kadrosu/Oyuncular: Hannah Emily Anderson ... Jackie Brittany Allen ... Jules Martha MacIsaac ... Sarah Joey Klein ... Daniel Film Fr

Hangi Burcun Kadınları Hangi Tip Erkeklerden Hoşlanır??

Hangi Burcun Kadınları Hangi Tip Erkeklerden Hoşlanır? Burcuma Uygun Sevgili Tipi Nedir? Astroloji gündelik hayatımızda büyük yer kapladığı gibi ikili ilişkilerde de önemli bilgiler sunuyor bizlere. Hepimiz en azından internette bir defa da olsa Başak Burcu Hangi Erkeklerden Hoşlanır, A şk Burç Testi gibi aramalar yapmışızdır. Ya da Hangi Burcun Erkeği Sana Uygun / Uygun Değil gibi galerilere bakmışızdır. Bir ilişkide tek bir kriterden bahsetmek tabii ki de yanlış olacaktır. Ama ilk kriterler açısından bakacak olursak bunu birkaç başlığa indirebiliriz. Peki ama bu kriterler neler? Hemen hemen hepimizin hayatında yer eden ve aklımıza takılan bu sorunun çözümü yazımızda. İşte  Hangi Burcun Kadınları Hangi Tip Erkeklerden Hoşlanır? sorusunun cevabı... Koç Kadını Koça kadını hangi tip erkeklerden hoşlanır? Koç kadını eğlenceli ve kumral erkeklerden çok fazla etkilenmektedir. Kendisi de eğlenceli bir burç olduğundan dolayı ilişkilerinde de ona hareket katacak kişileri terci

Kelime Gezmece Tüm Bölümler Cevapları Çözümleri

Kelime Gezmece Tüm Cevaplar Birbirinden zorlu bölümlerden oluşan son dönemin en popüler ve en çok bağımlılık yapan kelime oyunu  Kelime Gezmece  tüm bölümlerin çözümlerini aşağıda bulabilirsiniz. Her bölümde verilen farklı harfleri sıraya koyarak gizli kelimeleri bulduğumuz bu oyunda size güzel zaman geçirmenin yanı sıra, kelime haznenizi de güçlendiriyor. Big Star Games tarafından geliştirilen bu eğlenceli oyunu android ve ios cihazlarınızda rahatlıkla oynayabilirsiniz. Uygulamanın Google Play ve App Store indirme linkleri aşağıdadır. Google Play App Store Aşağıda bulunan listede istediğiniz bölümün üzerine tıklayarak çözümleri görebilirsiniz. Londra Bölümleri/Cevapları Tower Bridge Gün Batımı Telefon London Eye Metro Kiremit Evler Moskova Bölümleri/Cevapları Günaydın Kızıl Matruşka Manzara Katedral Kar San Francisco Bölümleri/Cevapları Painted Ladies Golden Gate Yokuş Gün Batımı Tramvay İskele İstanbul Bölümleri/Cevapları İstanbul Veda